Ízletes és egészséges almás-diós liszt nélküli mézeskalács, ami hétvégi reggelire csodás választás. Mindössze néhány általános hozzávaló elég az elkészítéséhez. Ha még jobbá akarod tenni ezt a finom süteményt, adj hozzá apróra vágott diót. Az almás-diós mézeskalács elvarázsol majd az illatával, állagával és finom ízével.
A mézeskalács fűszerkeverék és az alma csodálatos kombináció. Nemcsak az illatuk csodálatos együtt, de ízükkel az otthon melegét idézik egy hűvös őszi délután vagy a hosszú téli estéken. A dió a hideg évszakok eledele, ez a desszert emiatt is különösen jól illik az év utolsó hónapjaiba, amikor ezeknek az összetevőknek van szezonja.
Ez a mézeskalács gluténmentes, igénytelen az összetevők tekintetében, és egy perc alatt elkészül. Csak keverd össze az összes hozzávalót, így az elkészítés különösen egyszerű. Csak egy nagy teljesítményű turmixgépre lesz szükséged a dió és a zabpehely őrléséhez. Tálalhatod önmagában, dióvajjal vagy ezzel a mogyoróvajjal leöntve: .
Próbáld ki ezt az egyszerű almás-diós liszt nélküli mézeskalácsot. Nálunk mindig nagy sikere van, úgyhogy szerintem te is imádni fogod. Finom, tele van ízekkel, és a gyerekek is rajonganak érte.
Az én nevem Fitt boszi. Az oldalamon található egészséges és ízletes fitnesz recepteket egészséges összetevőkből állítottam össze. Célom, hogy megmutassam, egészségesen és fitten étkezni valóban könnyű, ízekben gazdag, és egyáltalán nem unalmas. Tarts velem, és válogass kedvedre az egészséges receptek közül!