Ezt a kecskesajttal töltött, zabpehely tésztában sült padlizsánszendvicset biztosan nem először és utoljára fogod elkészíteni. Meglepő, különleges ízvilág, kívül ropogós, belül pedig puha. Önmagában vagy zöldségsalátával a nap bármely szakában kínálhatod. Készítsd el ezt a szokatlan zöldségszendvicset ízletes és illatos sajttal töltve. Nemcsak vegetáriánusoknak és zöldségrajongóknak!
Ha újabb padlizsános receptekre vadászol, ezt a receptet imádni fogod. Zablisztet könnyen nyerhetünk zabpehely őrlésével, így a fogásunk gluténérzékenyek számára is megfelelő lesz, mivel a zabliszt nem tartalmaz glutént. Bár a padlizsánt bundázni fogjuk, nem zsemlemorzsában forgatjuk, és nem olajban sütjük – csak zablisztet használunk, és sütőben sütjük, minden felesleges olaj nélkül.
A kecskesajt kellemesen ráolvad a meleg padlizsánszeletekre, és gondoskodik a selymesen finom ízekről. Ráadásul ez a finomság teli van fehérjével, így bűntudat nélkül élvezheted. A kecskesajtos padlizsán ízét és aromáját egyszerűen muszáj tesztelned. Készítsd el ezt az egészséges padlizsánszendvicset kecskesajttal töltött zabpehelytésztában, és tálald például kedvenc zöldséges köreteddel.
Az én nevem Fitt boszi. Az oldalamon található egészséges és ízletes fitnesz recepteket egészséges összetevőkből állítottam össze. Célom, hogy megmutassam, egészségesen és fitten étkezni valóban könnyű, ízekben gazdag, és egyáltalán nem unalmas. Tarts velem, és válogass kedvedre az egészséges receptek közül!